• WEGAŃSKA ALTERNATYWA SERA TYPU MOZZARELLA BIO 150 g - BERT

To wegańska alternatywa dla sera typu mozzarella z orzechów NERKOWCA o kremowej konsystencji i wyjątkowym, wytrawnym smaku.

18.85
szt. Do przechowalni
Dostępność Średnia dostępność

SKŁADNIKI
woda, ORZECHY NERKOWCA* 37 %, olej kokosowy* 11 %, mąka z tapioki*, sól, substancja zagęszczająca: karagen; regulator kwasowości: wegański kwas mlekowy, wegańskie kultury fermentacyjne. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
To wegańska alternatywa dla sera typu mozzarella z orzechów NERKOWCA o kremowej konsystencji i wyjątkowym, wytrawnym smaku. Odpowiednia do bezpośredniego spożycia, a także jako dodatek do szereg dań, od pizzy po sałatki.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1375 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 28,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,7 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 1,9 g
Białko: 7,7 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY LASKOWE.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BERT (nabiał roślinny)
KRAJ PRODUCENTA: Rumunia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci