• TŁUSZCZ KAKAOWY KETO BEZGLUTENOWY BIO 200 g - COCOA

Tłuszcz kakaowy to podstawowy produkt wykorzystywany do produkcji czekolady i czekoladek, pralin.

42.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
SKŁADNIKI
100 % tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3777 kJ / 899 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 64 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed nasłonecznieniem.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Polska

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci