• SKÓRKA POMARAŃCZY KANDYZOWANA BIO 100 g - RAPUNZEL

Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny smak i mocny owocowy smak.Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.

12.10
szt. Do przechowalni
Dostępność Średnia dostępność

SKŁADNIKI
skórka pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny smak i mocny owocowy smak.
Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 70 g
Białko: 0 g
Sól: 0,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci