• SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) SUSZONA BIO 120 WEGE KAPSUŁEK NATTO

Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7. Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.

77.99
szt. Do przechowalni
Dostępność Średnia dostępność
SKŁADNIKI
ekologiczne suszone natto z SOI.
Zawartość składników w zalecanej dziennej porcji produktu: suszone natto: 2000 mg, w tym witamina K (menachinon-7): 73 μg [97 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)]

OPIS
Suplement diety. Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.

ZALECANE SPOŻYCIE
2 tabletki dziennie w trakcie lub po posiłku popijając wodą.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako zamiennik zróźnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

UWAGA
Produkt nie powinien być spożywany przez osoby przyjmujące środki przeciwzakrzepowe zawierające antagonistów witaminy K (np. warfaryna i acenokumarol).

ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +7 do +10 stopni Celsjusza, w zamkniętym opakowaniu w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci