• Panierka z ciecierzycy BEZGLUTENOWA 500g VITKO

Panierka z obrobionej termicznie ciecierzycy to zdrowa, naturalna alternatywa dla tradycyjnej bułki tartej, bez alergenów i konserwantów.

11.75
szt. Do przechowalni
Dostępność Średnia dostępność
Panierka a la bułka tarta z ciecierzycy – bezglutenowa alternatywa do panierowania mięsa, ryb, tofu i warzyw przed smażeniem. Idealna także jako zagęszczacz do zup i sosów, oferuje subtelny, orzechowy posmak, bez typowej nuty grochu.

Cechy i zalety produktu:
Panierka z obrobionej termicznie ciecierzycy to zdrowa, naturalna alternatywa dla tradycyjnej bułki tartej, bez alergenów i konserwantów. Jest bogata w składniki mineralne: wapń, cynk, potas, magnez, fosfor i żelazo, a także dostarcza dużej ilości błonnika, aminokwasów i węglowodanów złożonych. Wysoka zawartość witaminy B6 wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego. Dzięki unikalnemu składowi i delikatnemu smakowi, panierka z ciecierzycy to wyjątkowy dodatek do kuchni, który łączy smak z wartościami odżywczymi.
SKŁADNIKI
ciecierzyca poddana obróbce termicznej, woda
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Produkty podobne
  • Producenci