-
PESTO Z CUKINI BIO 130 g ALCE NERO
Symbol:
SKŁADNIKI cukinia* (65%), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, parmezan* (mleko krowie*, sól, podpuszczka), pietruszka*, mąka ziemniaczana*, sok cytrynowy*, cukier trzcinowy*, bazylia*, sól, czosnek*, cebula w proszku*, pieprz*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
12.85
Dostępność | Duża dostępność 12 szt. |
SKŁADNIKI
cukinia* (65%), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, parmezan* (mleko krowie*, sól, podpuszczka), pietruszka*, mąka ziemniaczana*, sok cytrynowy*, cukier trzcinowy*, bazylia*, sól, czosnek*, cebula w proszku*, pieprz*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
cukinia* (65%), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, parmezan* (mleko krowie*, sól, podpuszczka), pietruszka*, mąka ziemniaczana*, sok cytrynowy*, cukier trzcinowy*, bazylia*, sól, czosnek*, cebula w proszku*, pieprz*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 932 kJ/226 kcal
Tłuszcz - 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany - 5,4 g
w tym cukry - 3,2 g
Białko - 1,9 g
Sól - 0,5 g
Wartość energetyczna - 932 kJ/226 kcal
Tłuszcz - 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany - 5,4 g
w tym cukry - 3,2 g
Białko - 1,9 g
Sól - 0,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci