-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
Składniki: Mąka durum*, suszone pomidory*(3%), suszony szpinak* (2%).
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Kod kreskowy | 8009004210042 |
| EAN |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, mąka z PSZENICY durum* z suszonymi pomidorami* (3 %), mąka z PSZENICY durum* z suszonym szpinakiem* (2 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1470 kJ / 350 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 71 g
w tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 3,5 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty