• MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) SPAGHETTI BIO 500 g ALCE NERO

SKŁADNIKI mąka pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

8.85
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1453 kJ / 346 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJE ALERGENNE
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci