-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g PASTA NATURA
10.00
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Kod kreskowy | |
| EAN |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
SKŁADNIKI
100 % mąka ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty