• MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY) SPIRELLI BIO 400 g - NIRO

Symbol: 0DC9-8554A

Makarony wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, pochodzącej z pełnego przemiału ziarna, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne. Mąka do produkcji makaronu mielona jest w młynach żarnowych dzień przed rozpoczęciem procesu produkcyjnego.

16.55
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

Opis:
Makaron pełnoziarnisty ze świeżego, pełnego przemiału ziarna orkiszu ekologicznego. Makaron wytwarzany mechanicznie - wytłaczany pod ciśnieniem, suszony oraz pakowany w torebki foliowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, oblepione nalepką informacyjną.

Sposób przygotowania:
Gotować 7 minut.

Składniki:
Świeżo zmielona mąka orkiszowa* (100%), woda.

 WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 5,99 g
Błonnik: 3,85 g
Białko: 14,4 g
Sól: 0,015 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci