• MAKARON KUKURYDZIANO-RYŻOWY SPAGHETTI BIO BEZGLUTENOWY 500g ALB-GOLD

Makaron bezglutenowy bio. Składniki: mąka kukurydziana*(70%), mąka ryżowa*(30%) (*składniki ekologiczne)

14.33
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI 

mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

   

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 

gotować ok. 10 min.

  

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1498 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci