• Kategorie
  • Szukaj
  • DODATKI DO DESERÓW POTRAW WYPIEKÓW

woda, zmielone produkty przemiału ŻYTA, kultury bakterii, ocet winny brandy*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność Duża dostępność
13.85
szt. Do przechowalni
Skład: skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca: E464 i E461, barwnik: betakaroten.
Dostępność Mało
28.95
szt. Do przechowalni
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem. Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.
Dostępność Duża dostępność
6.95
szt. Do przechowalni
Do produkcji żuru wykorzystano jedynie naturalne składniki umiejętnie połączone z zakwasem chlebowym
Dostępność Duża dostępność
11.65
szt. Do przechowalni