• CHIPSY Z BATATÓW Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 90 g - JOHN ALTMAN

Zawierają 25 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.

14.00
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
bataty* 71 %, olej słonecznikowy* 28 %, sól morska 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupiąca przekąska, która w pełni zaspokoi Twoją ochotę na coś słonego. Nasze chipsy, wyprodukowane ze słodkich ziemniaków, oleju słonecznikowego i soli morskiej, są nie tylko bezglutenowe, ale również wegańskie i ekologiczne. Zawiera 25 % mniej tłuszczu od tradycyjnych chipsów ziemniaczanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2050 kJ/ 492 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,3 g
Węglowodany - 50,7 g
w tym cukry - 33,3 g
Błonnik - 9,0 g
Białko - 4,7 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: John Altman: Koelmalaan 350 zone 1.05 1812 PS Alkmaar
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie