-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - BIO PLANET - seria inne
Ekologiczny agar-agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret.
| Dostępność | Duża dostępność |
33.95
Budyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
| Dostępność | Duża dostępność |
3.15
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.35
Ekologiczny cukier z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
| Dostępność | Duża dostępność |
1.69
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.55
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.85
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
| Dostępność | Duża dostępność |
7.65
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
| Dostępność | Duża dostępność |
9.35
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów.
| Dostępność | Duża dostępność |
13.85
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów.
| Dostępność | Duża dostępność |
28.95
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
| Dostępność | Duża dostępność |
25.85
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.55