• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - BIO PLANET - seria inne

Ekologiczny agar-agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret.
Dostępność Duża dostępność
33.95
szt. Do przechowalni
Budyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Dostępność Duża dostępność
3.15
szt. Do przechowalni
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Dostępność Duża dostępność
8.35
szt. Do przechowalni
Ekologiczny cukier z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
Dostępność Duża dostępność
1.69
szt. Do przechowalni
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
Dostępność Duża dostępność
8.55
szt. Do przechowalni
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Dostępność Duża dostępność
8.85
szt. Do przechowalni
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Dostępność Duża dostępność
7.65
szt. Do przechowalni
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Dostępność Duża dostępność
9.35
szt. Do przechowalni
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów.
Dostępność Duża dostępność
13.85
szt. Do przechowalni
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów.
Dostępność Duża dostępność
28.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
Dostępność Duża dostępność
25.85
szt. Do przechowalni
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
Dostępność Duża dostępność
8.55
szt. Do przechowalni