• SMALCZYK WEGAŃSKI Z CEBULĄ BEZGLUTENOWY BIO 150 g ZWERGENWIESE

Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw.

15.35
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
tłuszcz palmowy* (nieutwardzony), smażona cebula* (10 %) (cebula*, tłuszcz palmowy*, olej słonecznikowy*), olej słonecznikowy*, suszone jabłko* (4 %), sól, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), syrop jabłkowy*, koncentrat pomidorowy*, marchew*, SELER*, koncentrat soku z cytryny*, pieprz*, papryka*, kminek*, koper włoski*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.
Produkt w 100 % pochodzenia roślinnego, idealny dla wegan i wegetarian oraz dla wszystkich, którym zależy na wzbogaceniu jadłospisu w roślinne produkty o dobrym składzie.
Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3299 kJ/801 kcal
Tłuszcz: 84 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 37 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 39 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 8,0 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 9,4 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci