• Pesto verde z orzechów nerkowca bezglutenowe BIO 200 ml

Sos pesto verde na bazie orzechów nerkowca. Idealny do makaronów. Bez glutenu, odpowiedni dla wegetarian i wegan.

8.25
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
OPIS
Sos pesto verde na bazie orzechów nerkowca. Idealny do makaronów. Bez glutenu, odpowiedni dla wegetarian i wegan.
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, ORZECHY NERKOWCA* 6,7%, bazylia 5%, substancje zagęszczające: guma guar* i guma arabska*, cukier trzcinowy*, drożdże spożywcze*, oliwa z oliwek* z pierwszego tłoczenia, sól morska, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, czarny pieprz*, czosnek*, koncentrat soku z limonki*, spirulina*, rozmaryn*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

 

Sól 0.78 g

 

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci