• Pesto rosso z orzechów nerkowca bezglutenowe BIO 200 ml

Pesto rosso na bazie orzechów nerkowca. Idealne do makaronów. Bez glutenu, odpowiednie dla wegetarian i wegan.

8.25
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
OPIS
Pesto rosso na bazie orzechów nerkowca. Idealne do makaronów. Bez glutenu, odpowiednie dla wegetarian i wegan.
SKŁADNIKI
woda, suszone pomidory* 8%, ORZECHY NERKOWCA* 6,7%, olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, papryka czerwona*, drożdże spożywcze*, oliwa z oliwek extra virgin*, sól morska, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, czosnek*, czarny pieprz*, papryka chili*, rozmaryn*, tymianek*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

 

Sól 0.41 g
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci