• MARANTA TRZCINOWA BEZGLUTENOWA BIO 250 g - PIĘĆ PRZEMIAN

Maranta trzcinowa posiada wiele zastosowań w kuchni. Jest to świetny zagęstnik do zup i sosów, a także dzięki właściwością wiążącym dobrze zastępuje jajka w kuchni roślinnej. Jest całkowicie bezglutenowa i świetnie sprawdzi się np. z tofu lub tempeh.

16.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
mąka z korzenia maranty trzcinowej* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1495 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Maranta trzcinowa ekologiczna , bez glutenu

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci