• MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA

Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

31.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal
Tłuszcz - 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g;
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci