• MISO BARLEY (PASTA Z JĘCZMIENIA I SOI) BIO 300 g - LIMA

Symbol: F01D-503E4

Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Miso to tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana z jęczmienia z dodatkiem SOI. Produkt poddany naturalnej fermentacji przez 12 miesięcy. Odpowiedni dla wegan. Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. Produkt pasteryzowany. Stosować jako zamiennik soli.

32.99
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
JĘCZMIEŃ* (39 %), SOJA* (26 %), woda, sól morska, koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Miso to tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana z jęczmienia z dodatkiem SOI. Produkt poddany naturalnej fermentacji przez 12 miesięcy. Odpowiedni dla wegan. Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. Produkt pasteryzowany. Stosować jako zamiennik soli.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 718 kJ / 171 kcal
Tłuszcz - 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany - 18 g
w tym cukry: 13 g
Błonnik - 4,5 g
Białko - 11 g
Sól - 11,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce przez kilka miesięcy.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci