
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
- Szukaj
-
mąki skrobie mieszanki
Błonnik bambusowy jest bezwonny i ma neutralny smak, jest niskokaloryczny i praktycznie nie zawiera węglowodanów (0,1g w 100g)
Dostępność | Duża dostępność |
12.90
Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
W Japonii jest często używany do zup, sosów i (gorących) deserów.
Dostępność | Duża dostępność |
34.25
Maranta trzcinowa posiada wiele zastosowań w kuchni. Jest to świetny zagęstnik do zup i sosów, a także dzięki właściwością wiążącym dobrze zastępuje jajka w kuchni roślinnej. Jest całkowicie bezglutenowa i świetnie sprawdzi się np. z tofu lub tempeh.
Dostępność | Duża dostępność |
15.95
To mąka wszechstronnego użytku, którą można wykorzystać zarówno do pieczenia, jak i gotowania. Mąka schar mix c pozwoli Ci przygotować domowy makaron, rozmaite ciasta i ciasteczka oraz budyń. Świetnie też zagęści sos albo będzie stanowiła bazę do zasmażki lub sosu beszamelowego
Dostępność | Średnia dostępność |
19.95
Mąka gryczana dodana do mąki pszennej wpływana uwydatnenie jej walorów smakowych. Jej właściwości wiążące znajdują doskonałe zastosowanie przy produkcji ciastek, knedlika, pierożków, naleśnikóworaz omletów.
Dostępność | Duża dostępność |
15.55
-5%
14.75
Kasztany jadalne 100% z upraw ekologicznych.
Dostępność | Duża dostępność |
17.50
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność | Duża dostępność |
13.95
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność | Duża dostępność |
20.55
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność | Duża dostępność |
31.95
Mąka kukurydziana nadaje się do przygotowania kluseczek. Można ją dodawać do ciasta, pieczywa i jako składnik kołaczy.
Dostępność | Duża dostępność |
5.95
Nadaje się do wszelkich wypieków, dań wytrawnych i słodkich. Można z niej przyrządzić między innymi pyszne brownie, tortille, racuchy, ciasta, placki, pierniki, pierogi, babki, pizzę, chleb, biszkopt, pierogi, tarty, quiche, torty, keksy, skony i wiele więcej.
Dostępność | Średnia dostępność |
16.85
Jest to mąka z migdałów blanszowanych 100%.
Dostępność | Duża dostępność |
23.95