• Kategorie
  • Szukaj
  • mąki skrobie mieszanki

Błonnik bambusowy jest bezwonny i ma neutralny smak, jest niskokaloryczny i praktycznie nie zawiera węglowodanów (0,1g w 100g)
Dostępność Duża dostępność
12.90
szt. Do przechowalni
Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka. W Japonii jest często używany do zup, sosów i (gorących) deserów.
Dostępność Duża dostępność
34.25
szt. Do przechowalni
Maranta trzcinowa posiada wiele zastosowań w kuchni. Jest to świetny zagęstnik do zup i sosów, a także dzięki właściwością wiążącym dobrze zastępuje jajka w kuchni roślinnej. Jest całkowicie bezglutenowa i świetnie sprawdzi się np. z tofu lub tempeh.
Dostępność Duża dostępność
15.95
szt. Do przechowalni
To mąka wszechstronnego użytku, którą można wykorzystać zarówno do pieczenia, jak i gotowania. Mąka schar mix c pozwoli Ci przygotować domowy makaron, rozmaite ciasta i ciasteczka oraz budyń. Świetnie też zagęści sos albo będzie stanowiła bazę do zasmażki lub sosu beszamelowego
Dostępność Średnia dostępność
19.95
szt. Do przechowalni
Mąka gryczana dodana do mąki pszennej wpływana uwydatnenie jej walorów smakowych. Jej właściwości wiążące znajdują doskonałe zastosowanie przy produkcji ciastek, knedlika, pierożków, naleśnikóworaz omletów.
Dostępność Duża dostępność
15.55 -5% 14.75
szt. Do przechowalni
Kasztany jadalne 100% z upraw ekologicznych.
Dostępność Duża dostępność
17.50
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność Duża dostępność
13.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność Duża dostępność
20.55
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność Duża dostępność
31.95
szt. Do przechowalni
Mąka kukurydziana nadaje się do przygotowania kluseczek. Można ją dodawać do ciasta, pieczywa i jako składnik kołaczy.
Dostępność Duża dostępność
5.95
szt. Do przechowalni
Nadaje się do wszelkich wypieków, dań wytrawnych i słodkich. Można z niej przyrządzić między innymi pyszne brownie, tortille, racuchy, ciasta, placki, pierniki, pierogi, babki, pizzę, chleb, biszkopt, pierogi, tarty, quiche, torty, keksy, skony i wiele więcej.
Dostępność Średnia dostępność
16.85
szt. Do przechowalni
Jest to mąka z migdałów blanszowanych 100%.
Dostępność Duża dostępność
23.95
szt. Do przechowalni