• SZAFRAN NITKI BIO 0,5 g DARY NATURY

Używany z powodzeniem w kuchni. Szafran ma dość silny zapach i smak z wyraźną goryczką. Wystarczy szczypta by nadać barwę i smak nawet dużemu daniu. Używa się go do aromatyzowania i barwienia ryżu, potraw z mięs i RYB, do zup, sosów i ciast. Służy także do alkoholu głównie likierów ziołowych.

29.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
Szafran (znamiona kwiatów)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Używany z powodzeniem w kuchni. Szafran ma dość silny zapach i smak z wyraźną goryczką. Wystarczy szczypta by nadać barwę i smak nawet dużemu daniu. Używa się go do aromatyzowania i barwienia ryżu, potraw z mięs i ryb, do zup, sosów i ciast. Służy także do alkoholu głównie likierów ziołowych.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Iran KRAJ PRODUCENTA: Polska

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci