• SOS SOJOWY TAMARI MOCNY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml LIMA

Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.

26.75
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
SKŁADNIKI
woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 346 kJ/82 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 5,8 g
w tym cukry - 1,7 g
Błonnik - 0,9 g
Białko - 10 g
Sól - 13,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci