• MAKARON (KUKURYDZIANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 300 g - APOTHEKE

EKOLOGICZNY BEZGLUTENOWY WEGAŃSKI MAKARON KUKURYDZIANY

11.19
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 71 g
w tym cukry: 0,6 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,015 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Czechy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci