• MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO

Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

9.25
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci