FASOLA ADZUKI BIO 400G

Udostępnij:
Cena: 8.35
Ilość (szt.):
Dostępność: 9 szt.
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Wysyłka w ciągu:3 dni
Waga:0.15 kg.

Opis

Fasola adzuki zaliczana jest do roślin strączkowych; uprawiana najczęściej w krajach Dalekiego Wschodu: Japonii, Chinach, Korei. Bogata jest w żelazo, wapń i kobalt, a także witaminy z grupy B. Zawiera też białko oraz wszystkie aminokwasy poza tryptofanem. Spożywanie fasoli adzuki wpływa pozytywnie na pracę serca, nerek, nadnerczy i jelita cienkiego. Ma właściwości odtruwające organizm. Obniża również poziom cukru we krwi. Doskonale nadaje się do past, dań jednogarnkowych, wzbogaci również dietę wegetariańską.

Składniki:fasola adzuki z kontrolowanych upraw ekologicznych 100%

Informacja o alergenach: Może zawierać śladowe ilości pszenicy, glutenu, soi, sezamu, migdałów, orzechów ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie produktów zawierających w.w. alergeny.

Sposób przygotowania:Fasolę moczyć przez minimum 8 godzin, odcedzić. Gotować przez 45 minut. Osolić pod koniec gotowania.

Opinie i oceny (0)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.

Copyright

Copyright © 2015

Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni