Sortuj według:
     
   
   
Skład: ekologiczna mąka ryżowa, bezglutenowa z certyfikowanych upraw ekologicznych oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 mln lat. Różnice kolorystyczne i smakowe: Rośliny, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
12.99
 
     
 
     
 
   
   
     
     
SKŁADNIKI woda, wiórki kokosowe*(27%), mus z mango*(8%) (mango, koncentrat soku z agawy, pektyna jabłkowa, sok cytrynowy, regulator kwasowości: cytryniany wapnia), glukoza*, skrobia, substancja zagęszczająca: agar, żywe kultury bakterii (*składniki ekologiczne)
10.65
   
   
 
     

Copyright

Copyright © 2015

Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni